Log in

Treballem fent el que ens apassiona i amb professionalitat


Videoclips

No tens videoclip ?

Oferim la realització del teu videoclip «tot inclòs» per 600,00 € + iva

Què inclou ?

  1. Guió – ens reunim amb l’artista i dissenyem un guió fet a mida que expliqui la cançó, temàtica, amb o sense l’aparició de l’artista.
  2. Pre-poducció – preparem i encarreguem tot el material necessari per posar en marxa la producció i gravació del videoclip (busquem el lloc idoni, demanem els permisos necessaris, busquem actors, material extra…)
  3. Producció – disposem del material necessari (so, llums, càmeres, trípodes, generador, furgoneta…) per posar-nos a gravar allà on sigui.
  4. Gravació – amb el guió i la producció preparada fem la part més important, la gravació. Utilitzem 2-3 càmeres a la vegada per poder disposar de tots els angles de la mateixa escena.
  5. Edició – realitzem el muntatge de les imatges amb la cançó obtenint un resultat molt personal i proper a l’artista, ja que hem dissenyat i produït el videoclip conjuntament amb ell.
  6. Entrega del videoclip – entreguem el videoclip en el format necessari per la promoció i distribució.

Què no inclou?

El cost de contractació d’actors, material extra, lloguer d’espais, pernoctacions, cost de logística el dia de la gravació a partir de 100km (un petit recàrrec equivalent al cost de desplaçament)

Distribució i promoció (fora del web i xarxes socials pròpies)

Una mostra del que hem fet darrerament:

Log in or Sign Up