Log in

Treballem fent el que ens apassiona i amb professionalitat


Quim Mandado

QUIM MANDADO és el sentiment pur del rock en català, és directament l’evolució del què va ser SANGTRAÏT.
Ell és el culpable de que el “Rock Català” dels 90 i 2000 comptés amb un grup de rock punter de veritat. Quim Mandado va composar la majoria de les cançons de Sangtraït, també va ser el baixista i el cantant/frontman de la banda.
Una banda que ha deixat un llegat molt ampli i orfes a molts seguidors del rock en català amb la seva dissolució definitiva al 2001.

Del 2009 al 2020 Quim Mandado juntament amb un altre exSangtraït Martín Rodríguez i el guitarrista Joan Cardoner formen LGP / GUARDIANS amb que assoleixen força èxit i actuen en grans festivals per tot el país, gràcies als seus 3 discs i el contundent directe que oferien, inclosa una gira amb
l’Orquestra de Cambra de l’Empordà oferint un simfònic de Sangtraït (La Simfonia de les pedres i el vent).
Ara, al 2023, Quim Mandado torna als escenaris per gaudir dels directes interpretant els grans himnes del rock en català.

Guillem Mandado, Quim Mandado, Ferran Mandado i Joan Cardoner.

Aquest cop l’acompanyen el guitarrista Joan Cardoner i 2 dels fills d’en Quim, que també són músics, en Guillem a la bateria i en Ferran a la guitarra elèctrica.
Qui pensi que el llegat de Sangtraït ha quedat enterrat i oblidat està molt equivocat. Moltes de les seves cançons han quedat a l’imaginari popular i formen part de la cultura musical de diverses generacions.
Per tant, els concerts de QUIM MANDADO podreu escoltar un repertori basat en les grans cançons dels grups dels quals ha format part (Sangtraït, Guardians i Quim Mandado) on recordarà molts dels èxits de Sangtraït principalment.

Quim Mandado torna als escenaris per gaudir dels directes interpretant els grans himnes del rock en català…

Log in or Sign Up