Log in

Treballem fent el que ens apassiona i amb professionalitat


POL CRUELLS

El Folk mediterrani d’autor

El repertori del Pol Cruells és el resultat de la fusió del folk i la cançó d’autor. La música  d’arrel de la Mediterrània hi és present en harmonies i melodies, però sovint el bluegrass i l’americana flueixen amb naturalitat donant-li un caràcter personal.

Aposten per un so actualitzat i una posada en escena en continua evolució amb guitarra (Albert Carbonell), mandolina (Xavi Castanys), bateria (Ramon Aragall) i baix elèctric (Pol Cruells).

El resultat és un concert que esdevé una experiència, un viatge per la música popular que ens porta cap a la world music. Amb unes cançons que s’inspiren clarament en el paisatge, reivindiquen la natura com a part de la nostra essència, i celebren la vida (amb ironia).

Com a cantant i compositor Pol Cruells ha publicat ja 4 discs. El 2011 debuta amb Passeu, passeu… de clara influència nord americana. Al 2014 publica El 2n Casa i vent, d’essència mediterrània, i el 3r Ràdio edits, amb la frescor del pop, el chill-out i el folk. Al 2015 publica el 4rt, Astronauta de terrat. Un disc produït per Caïm Riba que orbita entre el pop i la world music amb un llenguatge personal que fusiona amb naturalitat l’atmosfera mediterrània i el gust per les formes anglosaxones.

Pol Cruells és el baixista de Els Amics de les Arts i col·labora amb Joana Serrat, Ramon Aragall i Nuar, entre d’altres artistes.

 

 icono-facebook

Log in or Sign Up