Log in

Treballem fent el que ens apassiona i amb professionalitat


Qui som i què oferim?

Som una agència de representació i contractació d’artistes, producció d’espectacles i esdeveniments i lloguer d’equips de so/llums amb seu a Viladecavalls (Vallès Occidental) i servei a tot el país.

Equip humà

Jordi Mas >> Cap d’àrea management, contractació i producció
Jordi Robles >> Cap Tècnic de So i Llums
Alex Fernàndez >> Tècnic de so

Què oferim?

Estudi, proposta i execució de la producció tècnica i organització de l’esdeveniment amb personal altament qualitifcat. Coordinació de l’esdeveniment: clients, seguretat, artistes, serveis professionals i personal.

I a més…

Realitzem la producció tècnica de so i llum de qualsevol esdeveniment, oferim lloguer d’equipament tècnic de primeres marques i instal·lació de material a qualsevol espai.

Marca de qualitat

Disposem de material propi de primeres marques i personal qualificat de confiança, premises que ens permeten assolir, amb seguretat i satisfacció, els objectius marcats pels nostres clients.

Apte per a tots

A SBD Management primer avaluem l’acte en sí i després ens assegurem de que les necessitats tècniques dels equipaments de so i llum per l’espai siguin les adeqüades per a cada acte al mínim detall, gran o petit: convencions, presentacions, concerts, manifestacions, rues, congressos, fires, festes privades o qualsevol esdeveniment que tingui en ment.

Log in or Sign Up