Log in

Treballem fent el que ens apassiona i amb professionalitat


DOBLE CARA Grup

DOBLE CARA és una formació jove, però amb molta experiència. Fan uns 60-70 concerts l’any, tant en format duet (normalment entre setmana o fora de temporada) com en format trio o quartet. Són la única formació que amb un format reduït és capaç d’adaptar-se a diferents shows, tant per gent gran, Festa Major, gent jove a altes hores de la matinada, inclús amb doble repertori, pels grans primer i pels joves després…

La base de la formació són : La Goretti amb una potent i bonica veu, i el Jose, guitarrista, teclista i cantant, que fa les delícies del públic.

Disposen d’un ampli repertori de cançons ballables (cumbias, chachachas, pasodobles, rancheras…) i per altra banda disposen també d’un repertori de versions de pop i rock dels 60 fins l’actualitat, tan a nivell nacional com internacional (Sau, Txarango, Els Pets, Catarres, Manolo Garcia, Amaral, Fito, 5a Estacion, Maná, Nena Daconte, Queen, Tina Turner, Adele, Anastacia, Alaska, Enrique Iglesias, Juanes, Santana, Metallica, Guns and Roses, Led Zeppelin, Gary Moore, Deep Purple, La Mosca, Miguel Ríos, Celtas Cortos, Barricada, Los Suaves, Leño, Bon Jovi, Leni Kravitz,…)

 

Log in or Sign Up