Log in

Treballem fent el que ens apassiona i amb professionalitat


BARCELONA BLUEGRASS BAND

Amb 3 discs al mercat (“BBB” al 2009, “Old-time blues” al 2011 i el darrer “set-list” al 2018) BBB és un espectacle dedicat a la música ‘Bluegrass‘. Un estil acústic en estat pur, enriquit amb ingredients de música celta, jazz i blues. Amb el banjo com a instrument de referència, comparteixen protagonisme una harmònica excepcional, una guitarra creativa i un contrabaix en plena complicitat rítmica, acompanyats també de grans veus.

Encapçalats per Lluís Gómez (banjo, format als Estats Units, és tot un referent al nostre país i també publica articles en revistes especialitzades de tot el món) i Joan Pau Cumellas (harmònica, ha treballat amb músics com Quico Pi de la Serra, Big Mama o Manolo Garcia i dirigeix el Quartet Mr.Hurricane Band), presenten aquest estil únic provinent d’Els Apalatxes (EUA).

Miguel Talavera, guitarra, ha acompanyat a nombrosos guitarristes internacionals de blues, country i jazz i treballa per Universal Studios.

Maribel Sánchez, contrabaix, és professora en escoles de música i ha acompanyat a molts artistes en gires (Bill Keith, Tom Corbett) i és part de la Big Band de l’escola de música de Badalona.

Puntualment acompanyats per Oriol Saña al violí i Robbie K Jones al calaix.

Així doncs, els presentem un espectacle diferent i únic al nostre país que ha girat per tota Europa : el Bluegrass amb Barcelona Bluegrass Band.amb repertori extens en blues, bluegrass, swing, old-time, jazz i manouche.

Log in or Sign Up