Log in

Treballem fent el que ens apassiona i amb professionalitat


SENSE SAL

Sense Sal, el grup de folk-pop mediterrani més en forma del moment, presenten nova gira amb un repertori dels millors èxits dels seus 5 treballs (3 discs) després de publicar i presentar al 2017 el seu 3er disc ‘Només tenim la veu’ (Música Global 2017). Sense renunciar a l’essència d’on vénen, experimenten amb noves sonoritats que no deixen indiferent i amb lletres que conviden a deixar-se portar per la màgia de la música.
 Carregats d’optimisme i alegria a l’escenari, executen a la perfecció un repertori fresc i actual de pop folk festiu amb detalls de música electrònica i sons llatins dominant l’espai temps amb connexió directa amb el públic i la força dels 8 instrumentistes dalt de l’escenari.
 Creat a Terrassa al 2010 no han parat des d’aleshores guanyant un grapat de concursos i acompanyant a grans bandes ja reconegudes i escenaris com Grec, Petits Camaleons, Festes de Gràcia, Cruïlla, BioRitme, Les Santes de Mataró, Acampada Jove, Festes d’Andorra, Acústica de Figueres (Sona9) i Canet Rock al 2018…han aconseguit fer-se un lloc entre els grans després de més de 150 concerts.

 

Log in or Sign Up