Log in

POL CRUELLS

El Folk mediterrani d’autor

El repertori del Pol Cruells és el resultat de la fusió del folk i la cançó d’autor. La música  d’arrel de la Mediterrània hi és present en harmonies i melodies, però sovint el bluegrass i l’americana flueixen amb naturalitat donant-li un caràcter personal.

Aposten per un so actualitzat i una posada en escena en continua evolució amb guitarra (Albert Carbonell), mandolina (Xavi Castanys), bateria (Ramon Aragall) i baix elèctric (Pol Cruells).

El resultat és un concert que esdevé una experiència, un viatge per la música popular que ens porta cap a la world music. Amb unes cançons que s’inspiren clarament en el paisatge, reivindiquen la natura com a part de la nostra essència, i celebren la vida (amb ironia).

Com a cantant i compositor Pol Cruells ha publicat ja 4 discs. El 2011 debuta amb Passeu, passeu… de clara influència nord americana. Al 2014 publica El 2n Casa i vent, d’essència mediterrània, i el 3r Ràdio edits, amb la frescor del pop, el chill-out i el folk. Al 2015 publica el 4rt, Astronauta de terrat. Un disc produït per Caïm Riba que orbita entre el pop i la world music amb un llenguatge personal que fusiona amb naturalitat l’atmosfera mediterrània i el gust per les formes anglosaxones.

Pol Cruells és el baixista de Els Amics de les Arts i col·labora amb Joana Serrat, Ramon Aragall i Nuar, entre d’altres artistes.

 

 icono-facebook

ARTISTES DE SBD MANAGEMENT

LOS GUARDIANS DEL PONT
QUIM MANDADO & OCE & LGP interpreten SANGTRAÏT SIMFÒNIC
XAVI VIDAL

AL SÁNCHEZ & THE SPEEDWAY RUNNERS (tribut a ELVIS PRESLEY)
BARCELONA BLUEGRASS BAND
DREAMWEAVER COUNTRY BAND
EL SOBRINO DEL DIABLO
JOS RACERO
POL CRUELLS
MARIA BETRIU JAZZ BAND
MOMENTS


MAGICURY
ORQUESTRA AXIS
ORQUESTRA SÁNDALO
RUMBA TRAMUNTANA
SENSE SAL
SWING 42
SWING OUT!
THE BEATBOYS (BEATLES tribut)
…I MOLTS MÉS

LA NOSTRA FEINA EN NÚMEROS

5 Artistes preferents | 25 Booking i altres artistes | 43 Actuacions aquest any | 6 Projectes

Log in or Sign Up