Log in

DREAMWEAVER COUNTRY BAND

DreamWeaver Country Band són una banda de country nordamericà formada al Vallès Occidental al 2013. Els seus components provenen de diversos grups de country-blues-rock-folk amb llarga trajectòria a Catalunya i que van decidir ajuntar-se per formar una sola banda per fer repertori únic de country americà, homenatjant el que per molts és la música més escoltada i més valorada pels nordamericans, destacant l’Emmylou Harris.

Al capdavant hi trobem a la Cristina Garcia (veu principal i guitarra acústica) i al David Romera (guitarra elèctrica i veus).

Al 2014 van entrar a l’estudi per enregistrar amb la banda al complet uns quants dels temes country més emblemàtics o més influents per ells i així van treure el disc de la DCB (DreamWeaver Country Band) i que des d’aleshores porten presentant per tot el país, tant en format duet, trio o complet.

En el seu repertori versionen temes dels grans noms del country, com són Hank Williams, Ryan Bingham, Emmylou Harris, Elvis Presley, M. Knophler, Ch. Atkins, Patsy Cline, Willie Nelson, Dolly Parton, Johnny Cash…entre d’altres. Interpreten temes melancòlics i romàntics, habituals del country, i temes animats i rítmics per poder ballar.

  

ARTISTES DE SBD MANAGEMENT

LOS GUARDIANS DEL PONT
QUIM MANDADO & OCE & LGP interpreten SANGTRAÏT SIMFÒNIC
XAVI VIDAL

AL SÁNCHEZ & THE SPEEDWAY RUNNERS (tribut a ELVIS PRESLEY)
BARCELONA BLUEGRASS BAND
DREAMWEAVER COUNTRY BAND
EL SOBRINO DEL DIABLO
JOS RACERO
POL CRUELLS
MARIA BETRIU JAZZ BAND
MOMENTS


MAGICURY
ORQUESTRA AXIS
ORQUESTRA SÁNDALO
RUMBA TRAMUNTANA
SENSE SAL
SWING 42
SWING OUT!
THE BEATBOYS (BEATLES tribut)
…I MOLTS MÉS

LA NOSTRA FEINA EN NÚMEROS

5 Artistes preferents | 25 Booking i altres artistes | 43 Actuacions aquest any | 6 Projectes

Log in or Sign Up