Log in

DOBLE CARA Grup

DOBLE CARA és una formació jove, però amb molta experiència. Fan uns 60-70 concerts l’any, tant en format duet (normalment entre setmana o fora de temporada) com en format trio o quartet. Són la única formació que amb un format reduït és capaç d’adaptar-se a diferents shows, tant per gent gran, Festa Major, gent jove a altes hores de la matinada, inclús amb doble repertori, pels grans primer i pels joves després…

La base de la formació són : La Goretti amb una potent i bonica veu, i el Jose, guitarrista, teclista i cantant, que fa les delícies del públic.

Disposen d’un ampli repertori de cançons ballables (cumbias, chachachas, pasodobles, rancheras…) i per altra banda disposen també d’un repertori de versions de pop i rock dels 60 fins l’actualitat, tan a nivell nacional com internacional (Sau, Txarango, Els Pets, Catarres, Manolo Garcia, Amaral, Fito, 5a Estacion, Maná, Nena Daconte, Queen, Tina Turner, Adele, Anastacia, Alaska, Enrique Iglesias, Juanes, Santana, Metallica, Guns and Roses, Led Zeppelin, Gary Moore, Deep Purple, La Mosca, Miguel Ríos, Celtas Cortos, Barricada, Los Suaves, Leño, Bon Jovi, Leni Kravitz,…)

 

ARTISTES DE SBD MANAGEMENT

LOS GUARDIANS DEL PONT
QUIM MANDADO & OCE & LGP interpreten SANGTRAÏT SIMFÒNIC
XAVI VIDAL

AL SÁNCHEZ & THE SPEEDWAY RUNNERS (tribut a ELVIS PRESLEY)
BARCELONA BLUEGRASS BAND
DREAMWEAVER COUNTRY BAND
EL SOBRINO DEL DIABLO
JOS RACERO
POL CRUELLS
MARIA BETRIU JAZZ BAND
MOMENTS


MAGICURY
ORQUESTRA AXIS
ORQUESTRA SÁNDALO
RUMBA TRAMUNTANA
SENSE SAL
SWING 42
SWING OUT!
THE BEATBOYS (BEATLES tribut)
…I MOLTS MÉS

LA NOSTRA FEINA EN NÚMEROS

5 Artistes preferents | 25 Booking i altres artistes | 43 Actuacions aquest any | 6 Projectes

Log in or Sign Up